Konfirmationskjoler

 I år forhandler vi Lilly, Real Silk og White Sunday

Her er med garanti noget for enhver smag

Vi anbefaler at du kommer i god tid, så du kan finde din drømmekjole imens udvalget er størst, og hvor vi har mulighed for at få produceret kjolen i din størrelse hvis den ikke er på lager.

Jeg vil føre lister over hvilke kjoler der bliver solgt. Derfor er det også en god ide at du kommer i god tid, så yndlingskjolen ikke går til en anden fra din klasse. Dette skal jeg ikke forstås, som jeg kun sælger den ene kjole pr. klasse. Men jeg oplyser gerne om der er andre fra din klasse som i forvejen har købt kjole.

 Konfirmationen nærmer sig og vi skal snart igang med at tilrette jeres konfirmationskjoler. Dette påtænker vi at gøre ca 1 måned før jeres store dag.

Torsdage fra d.21/3 har vi en syerske i butikken fra kl.15.00 -19.00 (-uge16)

Vi afsætter 30 min til at tage jeres mål, derefter kommer kjolen ud på systuen og så er den tilbage i butikken indenfor 1-2 uger, hvor den skal prøves igen.
Vi damper kjolen op så den er klar til konfirmationsdagen.
For god ordens skyld så er tilretningen ikke indregnet i kjolens pris.
Vores timepris er 400 kr. Men vi afregner pr. 15 min. Så dvs hvis det tager 1 Time + 15 min så koster det 500 kr.

Eneste “krav” er at i prøver kjolen hjemme eller i butikken før vi laver en aftale med syersken. Så kan vi vurdere om kjolen overhovedet skal tilrettes og om i skal ud og købe noget specielt undertøj inden syersken sætter nåle i kjolen.

Book tid på 50 85 65 00